Paul van Dijk schrijft, illustreert en maakt muziek.

Nieuws

Cd omslag en optreden Kinderboekendag

Ik ga jullie wat vertellen over twee dingen die niets met elkaar te maken hebben. Maar dat is het leuke als je meerdere dingen doet.
Op de laatste dag van de kinderboekenweek hebben we met theatergroep Knûkel twee keer 'de Wûndertoeter' gespeeld in de buorkerij in Terherne. Traditioneel wordt daar altijd de kinderboekenweek afgesloten. Er zijn diverse optredens en activiteiten verdeeld over het Kameleondorp. We hebben twee keer voor een bomvolle zaal gespeeld. Het was vooralsnog het laatste optreden van deze voorstelling. Na zo'n dag voelt het altijd vreemd. Was dit echt de laatste keer dat we in Flechtwerd rondliepen, samen met Hindrik, Botte, master Gerard, Melle en Femke? 


...
Voor troubadour Jan Nota maakte ik de omslag van zijn nieuwe cd 'Blinder'. Een drieluik. In het hele schilderij zijn figuren, situaties uit zijn liedje verstopt. De zanger was verguld met het resultaat. Het schilderij komt op zijn muziekkamer te hangen. (acryl op illustratiekarton)

...
Ondertussen ben ik weer begonnen met het schrijven van een verhaal. Het voelt goed om weer met een project te starten. Zodra ik hier iets over kan melden, hoor je het via deze blog!

Login

webdesign: AF Design
© 2023 Paul van Dijk Contact